Miksi halusin lähteä mukaan kuntavaaliehdokkaaksi

Miksi halusin lähteä mukaan kuntavaaliehdokkaaksi

Minun mielessäni on ollut jo useita vuosia ajatus pyrkiä kaupunginvaltuustoon, ja nyt aika tuntuu oikealta.

Minulla ja minun perheelläni on aito intohimo Loviisan yhteisöä kohtaan. Vanhempana ja poikana pystyn arvostamaan kuinka tärkeää, on asua yhteisössä, joka on turvallinen ja lähellä luontoa, kaupungissa, josta voimme löytää hyviä ravintoloita, monipuolisen kulttuuritarjonnan ja rikkaan historian, jota voidaan jakaa ja kertoa, yhteisö, joka tarjoaa nuorten ja vanhempien perheiden tarvitsemat mukavuudet.

Haluan omalta osaltani pitää Loviisan hienona kaupunkina ja näen mahdollisuuksia tehdä siitä vielä paremman. Näen myös merkittäviä haasteita kaupunkimme tulevaisuudessa, joten haen paikkaa kuntavaltuustoon, koska haluan kääriä hihani ylös ja taistella haasteita vastaan kaupunkimme menestymiseksi. Haluan olla yksi päätöksentekijöistä, jotka kehittävät kaupunkimme tulevaisuutta, varmistavat sen yhdenmukaisuuden arvojesi kanssa ja tukevat näkemystäsi perheesi, yrityksesi ja sinun tulevaisuudestasi.

Aika on oikea ainutlaatuisille näkökulmille, jotka heijastavat kasvavaa ja monipuolista yhteisöämme. Kokemustani projektijohtamisesta tarvitaan, jotta meillä olisi ymmärrystä siitä, että kun päätökset tehdään kuntavaltuuston pöydässä, ne heijastavat koko yhteisöä. En myöskään pelkää kertoa mielipidettäni tai esittää vaikeita kysymyksiä, joita tarvitaan kuntavaltuustossa, koska haluan olla kansan ääni. Loppujen lopuksi olen harkitseva, avoin ja rehellinen päätöksentekoprosesseissa.

Olen keskustellut ihmisten kanssa Loviisan tilanteesta vuosien varrella, ja olen ollut aktiivinen paikallislehdissä ja antanut ajatuksiani ja mielipiteitä asioihin, jotka vaikuttavat kaupunkiin. Minulla olisi kunnia ja innostus edustaa Loviisan asukkaita.

Petri Hakasaari - allekirjoitus

Vastaa